» Administratieve dienstverlening

Rokade administratieve dienstverlening & advies

Waarom?

Het goed verzorgen van de financiële administratie is voor veel ondernemers een onderdeel dat er bij inschiet. Echter, bij een goed gevoerde en up-to-date bijgehouden administratie kan een ondernemer precies zien hoe zijn of haar onderneming ervoor staat. Het wordt dan ook makkelijker om de juiste beslissing voor uw onderneming te nemen.

Voor wie?

Rokade richt zich voornamelijk op (startende) eenmanszaken, vennootschappen onder firma, maatschappen en besloten vennootschappen waarvoor geldt dat die niet groot genoeg zijn om een administrateur in vaste dienst te nemen of waarvoor een tijdelijke oplossing is gewenst.

Dienstverlening

Rokade kan voor u de financiële administratie (gedeeltelijk) verzorgen. U kunt hierbij denken aan een periodieke controle op de door u zelf gevoerde financiële administratie tot en met het volledig laten boeken en samenstellen van uw financiële administratie bij ons op kantoor.

Naast het voeren van de boekhouding kan Rokade u ook helpen bij:

Bij nieuwe klanten wordt er altijd een intake gesprek gehouden waarbij gekeken wordt naar uw wensen en wordt er een inschatting gemaakt van de hoeveelheid werkzaamheden en de kosten.

Online administraties

Wij bieden de mogelijkheid om met een online boekhoudpakket te werken, hierdoor kunnen de werkzaamheden tegelijkertijd, vanaf elke locatie met een internet verbinding, plaatsvinden. Dit voorkomt het onnodig uitwisselen van elektronische bestanden en “het wachten tot de boekhouder een periode heeft afgerond” voordat u met de administratie verder kunt.

Bekijk de algemene voorwaarden van Rokade Advies