» Werken bij Rokade

Werken bij Rokade Advies B.V.

Het is onze dagelijkse drijfveer om fiscale, financiële en juridische vraagstukken voor onze klanten op te lossen. Wij beschikken over de verschillende expertises, werken graag samen en hanteren een geïntegreerde aanpak bij onze opdrachten. Hiermee hebben wij veel cliënten positief weten te verrassen en aan ons te binden. Wij geloven in het bouwen van langdurige relaties met onze klanten op basis van onderling vertrouwen. Wij bereiken dit met onze ‘one-stop-shop’ dienstverlening en de aanhoudende focus op kwaliteit.

Rokade Advies B.V. is in 2002 opgericht en telt 4 partners en 9 medewerkers. Wij investeren in de continue ontwikkeling van onze medewerkers, er heerst een open cultuur en wij hebben ambitie. Wij willen ervoor zorgen dat de persoonlijke en vaktechnische doelen van ons gehele team in lijn zijn en blijven met onze bedrijfsdoelen. Een groep zeer gemotiveerde professionals achten wij van cruciaal belang om tot hoogwaardige diensten te komen.

Rokade Advies B.V. beschikt over een hoge automatiseringsgraad. Digitale ontwikkelingen stellen ons steeds beter in staat diensten ‘on line’ aan te bieden. Dit geeft onze cliënten flexibiliteit. Administratieve, routinematige werkzaamheden kunnen in toenemende mate onafhankelijk van tijd en locatie worden uitgevoerd. Wij verwachten een verdergaande mate van automatisering met meer mogelijkheden en zullen daarin blijvend investeren

Rokade is een onderneming die grenzen opzoekt om uiting te geven aan een drang om te innoveren en creativiteit te gebruiken bij het oplossen van nieuwe typen problemen. Rokade kan en wil “out of the box” denken om cliënten efficiënter en succesvoller te maken in hun bedrijfsvoering.

Onze diensten bestaan uit:

Solliciteren

 

Vacature(s)

 
 Momenteel zijn er geen vacatures.